С какво е толкова добър Kindle Paperwhitе

В съвременния свят има широка гама от устройства, които са изобретени за да ни служат вярно и да улесняват натовареното ни ежедневие. Тези джаджи допринасят за допълнителен комфорт и с тях живота ни е по-рационален и приятен. Като такива устройства може да приемем електронните четци на Kindle. Тези модерни „книги“ ни спестяват много време, тъй като всяка книга от която се нуждаем може да бъде намерена в електорнния магазин на Kindle без да се налага да посещаваме специализирани магазини за книги или библиотеки. Други представители на електронни четци на книги са известните марки като Nook и Kobo. Всички те имат за главна цел да ви служат с многото си екстри, освен да четете може да слушате музика, както и да се ровите в интернет, помощта на 3G или WI-FI. И това са само част от способностите на тези иновативни устройства.
Kindle-Paperwhite-електронна-книга-електронен-четец
Когато говорим за моделите на Kindle неизбежно да споменем най-високият клас  под името Kindle Paperwhite. Този четец на електронни книги е революционен с качествата, които притежава, а те никак не са малко. С едно зареждане на Батерията на Kindle Paperwork вие ще може да четете вашите любими заглавия до внушителните 8 седмици. Най-вероятно проблема няма да е в това колко процента батерия имате, а това къде сте дянали зарядното, тъй като ще ви се наложи да го ползвате доста рядко, освен ако не го използвате за други цели като слушане на музика или често ровене из Интернет, което чувствително ще изтощи батерията. Дисплеят на Kindle Paperwhite е наистина иновативен и реалистичен, който ни напомня почти досущ на традиционната хартиена книга. Също така дисплеят е осветен и това ни дава шанс да четем независимо колко е оскъдна светлината.

 

Да не забравяме, че ще се нуждаем и от предпазно покритие, което да пази от инциденти нашият любим четец на книги. Тези „книги“ могат за наше удобство да бъдат разнасяни, където ни е удобно, те са тънки и са с тегло до около 300 грама. Това допълнително увеличава риска да ги повредим при изпускане. За наше облекчение има и решение на този проблем, като изберем правилния калъф, който да предпазва нашия Kindle.
На пазара има голямо разнообразие от защитни калъфи за Kindle Paperwhite, които перфектно съответстват на размерите му. Протекторите предназначени за този модел електронни четци варират в много цветове и материали. Съществуват кожени вариации, от плат и дори такива които са водоустойчиви. Ако пък не желаем да крием чудесния дизайн на нашето устройсвто, то бихме могли да си закупим само покритие, което да пази нашият дисплей от надраскване.
Kindle-Paperwhite-калъф-кей-електронен-четец
Ако желаем да запазим първоначалния вид на нашата електронна „книга“ то това означава, че задължително трябва да ползваме услугите на предпазен калъф.

Comment is closed.