Amazon интегрира постоянна техническа поддръжка под формата на видео чат в новите си таблети

Новия таблет на Amazon – Kindle Fire HDX е снабден с нов бутон с който можете да се свържете с техническа поддръжка по всяко време от денонощието 24/7, независимо каква е причината. Той ще ви осигури постоянна връзка под формата на видео чат със сътрудник на Amazon, който ще Ви дадет отговор на вашия въпрос, независимо от неговото естество.

amazon-mayday-button-to-the-kindle-fire-to-help-technophobes-make-their-tablet-work

Това е нов напълно нов начин за осъществяване на непрекъсната техническа поддръжка.  Бутонът Mayday е вграден в настройките на новия Kindle Fire HDX, като с негова помощ се отваря видео прозорец отдясно на екрана за връзка с технически сътрудник за около 15 сек. По този начин support може да ви отговори на всички въпроси които имате, дори да показва директно на вашия дисплей, за да ви помогне лесно и бързо да откриете неща които ви трябват, а ако му дадете достъп може да взаимодейства със софтуера на вашето устройство.  Така например от поддръжка могат да отворят раздел видео и да ви демонстрират как се борави с една нова функция.

Това удобство е напълно безплатно и без ограничения.

Особеното е, че обслужващият ви сътрудник не може да ви види, но има възможност да си контактува с вас чрез микрофона на устройството.  Тази прекрасна функция е едно нововъведение, за което Amazon са положили много труд, човешки ресурси и средства и трябва да признаем, че всичко това си заслужава на 100%. Представете си удобството, което ви дава тази функция където и да се намирате. Това, че по всяко време ще бъдете обслужени компетентно и професионално, че няма да висите с часове на телефона за да обясните какво се е случило с таблета ви.

Comment is closed.