Защо е важно да нося четеца си в предпазен калъф

Винаги е добре да пазим нашата инвестиция каквато и да е тя. В случая нашата инвестиция е нашият електронен четец, а самото предпазване може да бъде направено със съдействието на специален калъф за електронна книга. Лесно може да си намерите кейс за електронен четец, но трябва да знаете, че има много голямо разнообразие от защитни аксесоари за електронни книги, и всички те са с различни на цветова гама и функции като някои от тях може дори да не са ни нужни. Нека разберем защо и как да предпазваме електронната си книга и защо е важно това.

Може да дадем един добър пример за четец, който е Kindle Paperwhite това устройство за четене има голяма популярност, и ни дава шанс да четем висококачествено възпроизведени текстове. Добър пример като калъф за Kindle e Magnetic Cover за Paperwhite при който балансът цена – качество е перфектен. Или с други думи получаваме перфектно качество за малко пари.калъф-кейс-kindle-paperwhite

Счупен дисплей може да бъде резултат за вашият четец, тъй като сте избрали да не се снабдите със защитен калъф. При пукнат дисплей ще се наложи да занесете устройството си в сервиз за електронни книги. Обикновено подмяната на дисплей може ви струва повече от цялото устройство. В такъв случай по-добре да избегнете тази ситуация и да се възползвате от покупката на предпазен кейс.

Един от най-продаваните кейсове е под името Classic Cover  това е кожен case на Kindle,  който е черен на цвят отвън и с микрофибърна вътрешна страна. Той предпазва и задържа отлично вашият електронен четец. Също така кейсът идва и с анти-драскащо покритие. Някои видове кейсове дори имат и осветяваща дисплея светлина за да може да се наслаждавате на четивата си и в пълен мрак каквито са например калъфите с вградено осветление за нощно четене за Kindle 4 и Kindle Touch. Тези прекрасни аксесоари можете да закупите на спецална преференциална цена само сега в нашия онлайн магазин www.eRead.bg калъф-за-kindle-4-с-вградена-лампичка-за-нощно-четене

На пазара се предлагат и водонепроницаеми предпазни калъфи, те са леки и дори може да държите някои от малките аксесоари на вашата електронна книга. Този предпазващ от влага и вода аксесоар може да спаси вашата ценна дигитална книга от изпръскване когато четете около басейн или сте на плажа.

Много кожени предпазители имат метална вътрешност, която да предпази устройството ви от счупен дисплей, но как да разберем дали нашият дисплей е счупен?

Това е много просто, ако това е така то ние няма как да не го забележим докато той не изобразява текстове или картини по нормален начин без размивания, петна черти и прочие.

В края на краищата е хубаво да пазим нашият електронен четец по правилен начин с най-подобаващият за нас предпазен кейс.

 

Comment is closed.