Pocketbook Sense с Kenzo калъф

Pocketbook Sense с Kenzo калъф  представлява елегантен електронен четец, обвит от красив  калъф на френската луксозна къща Kenzo. Стилният калъф е в черен цвят с щампи, наподобяващи релеф на крокодилска кожа. Отвън повърхността е лъскава и гланцирана, а отвътре е с мека подложка  за предпазване на екрана от механични удари. Персонализираният кожен калъф за тази електронна книга се превърна в модна тенденция, макар че дизайнерските калъфи не са нещо ново в света на електронното четене. Комплектът Pocketbook Sense с Kenzo калъф бе представен за първи път през 2014 година в Германия на събитието IFA.

pocketbook sense с kenzo калъф

Pocketbook Sense разполага с 6-инчов сензорен дисплей, базиран на технологията E Ink Pearl, с разделителна способност 1024х758 пиксела при 212 ppi. Вграденият сензор за околна светлина автоматично коригира осветеността и яркостта на дисплея спрямо обкръжаващите го условия. Този постепенен начин на регулиране на подсветката осигурява приятно четене във всяка среда. В задната част на е-четеца се намират механичните бутони за прелистване на страниците. Теглото е 155 грама. Размерът на устройството без калъф е 151,4х109,9х7,5мм. Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса, а екранът е стъклен.Предлага се в цветови вариант на черно с тъмносиво. Поддържаните формати без конвертиране са 18 текстови и 4 графични. На разположение на потребителя са предварително инсталирани 21 речници Abbyy Lingvo, помощници за чуждоезиковото съдържание. WiFi свързаността и приложението ReadRate осигуряват връзката със социалните мрежи. За работата на Pocketbook Sense се грижи високопроизводителен  1GHz процесор. Оперативната памет е 256MB. Флаш паметта е 4GB/разширяема до 32GB с помощта на SD карта/. Батерията е с капацитет 1500mAh с приблизителен живот около месец.

Pocketbook Sense с Kenzo калъф може да бъде закупен на цена от 339 лева. Много подходящ е за жени, ценители на Kenzo продуктите. Наше мнение е, че може да бъде собственост и на всеки е-читател, който иска да бъде стилен и модерен  със защитен електронен четец.

Comment is closed.