Pocketbook mini 515 – навсякъде с вас

Poketbook mini 515 е електронен четец с 5-инчов екран и е най-малкият модел, предлаган от бранда.

Електронната книга е много компактна и е подходяща за носене навсякъде. Независимо дали ще я ползвате докато пътувате или си почивате, електронният четец ще е ваш спътник.

Както казахме по-горе, дисплеят е 5 инчов e-Ink и предлага резолюция 600х800 пиксела (200 пиксела на инч). Устройството не разполага с подсветка, но покритието на екрана му предпазва от нежелани отблясъци. Това е важно, ако ще четете на ярко осветени места, тъй като не натоварва зрението.

Скоростта на процесора е 1 GHz, който позволява бързо опресняване на страниците.

Паметта от 4 GB може да побере хиляди книги, 500 от които ще намерите на устройството още при покупката.

Форматите, които поддържа Poketbook mini 515 са 16 различни книжни и 4 графични. В тях са включени ePub, TXT, FB2, RTF, HTML, DOC много други.

Допълнителните опции включват възможност за водене на бележки, маркиране на страница, речник, игри, калкулатор, календар.pocketbook-mini-515-електронна-книга-електронен-четец

Батерията на четеца издържа до 1 месец или 8000 прелиствания, с едно зареждане.

Навигацията се извършва чрез удобен хардуерен бутон.

Физическите параметри на устройството го правят много удобен за носене дори в джоба – 142х100х7.2 мм. и тегло 131 г.

В нашият онлайн магазин www.shop.eread.bg можете да откриете slim magnetic предпазни калъфи за модела за удобно пренасяне и съхранение. Не се притеснявайте, че предпазния калъф ще увеличи размера на четеца. Те са толкова фини, правят устройството елегантно и най-важното, предпазват го от нараняване (ключове, монети, изпускане, навлажняване).pocketbook-mini-vs-paperwhite-kindle

Pocketbook mini 515 е най-подходящият електронен четец по време на пътуване, заради компактните си размери.

Comment is closed.