PocketBook Basic 2 – ревю

PocketBook Basic 2 e една от чудесните електронни книги на PocketBook International. Световноизвестната компания е основана през 2007 г. в Лугано, Швейцария и бързо достига четвърто място, сред най-големите производители на електронни четци, в световен мащаб.
Продуктът е с 6- инчов, E Ink Pearl дисплей, с 800 x 600 пиксела резолюция, мощен гигахерцов процесор CPU и 256 MB RAM, което гарантира бърза и безпроблемна работа с него. PocketBook Basic 2 има и още 4 GB вътрешна памет, както и слот за Micro SD карта с обем до 32 GB. Потребителите ще останат приятно изненадани от този факт, тъй като това им позволява да запазят в електронната книга голям брой от любимите си произведения, които да са постоянно на тяхно разположение.
Pocketbook Basic 2
Благодарение на дизайна и техническите си характеристики, PocketBook Basic 2 е много подходящ подарък за хора, които до този момент не са работили с подобен род устройства. С него се чете изключително лесно и приятно и той ще е прекрасна изненада за близките ви. Четенето, точно с тази електронна книга се улеснява и от факта, че литиевата батерия е с капацитет 1300 mAh и веднъж заредена, тя издържа около месец постоянна работа, без никакъв проблем. PocketBook Basic 2 ви позволява да четете по всяко време на денонощието, без поява на отблясъци и трептене по екрана. Образът е кристално ясен, дори и при силна слънчева светлина.
Електронният четец на PocketBook е много популярен и с големият брой текстови и графични формати, които поддържа. Благодарение на тази чудесна опция, оценена по достойнство от компанията PocketBook, притежателите на PocketBook Basic 2 няма как да се натъкнат на ограничение в четенето-любимите им произведения винаги ще са на една ръка разстояние.
Заради многото си предимства, тази електронна книга е предпочитана покупка от всички любители на четивата. Освен безпроблемната работа с нея, която е основното и качество, тя разполага и с допълнителни функции- календар, калкулатор, речник и няколко вида игри.
PocketBook Basic 2 се предлага в два цвята- бял и сив, като, и в двата случая, задната част на четеца е черна.  Гладка пластмаса покрива предния панел, а отзад корпусът е с грапава повърхност, което предпазва от неволното му изпускане. Четецът е с тегло от 188 гр., тънък и компактен, с привлекателна визия, която позволява да го носите със себе си навсякъде. PocketBook Basic 2  е малко по-тежък, но с намален размер, в сравнение с предходните модели електронни книги на PocketBook. Той е по-тесен и по-нисък от предшествениците си. Подобрената версия на дисплея, мощния процесор и увеличената памет показват прогреса в работата на компанията. Това, всъщност, е и главната причина за водещите й позиции на пазара.
Цените на модела варират от 150 до 170 лв.-доста прилична сума, имайки предвид качествата му. Ако решите да го закупите, ще се сдобиете с чудесна електронна книга, която може да бъде до вас денонощно и, в която имате възможност да съхраните всичките си любими произведения.

Comment is closed.