Kobo Aura H2O – идеален за плажа

Електронният четец Kobo Aura H2O е подобрена версия на Aura HD.

Четецът Aura H2O, както личи от името, е водоустойчив, но не само. Той разполага със защита и срещу прахово замърсяване.

Идеалният вариант за четене по време на лятната почивка на плажа или, ако често ви се случва да разливате напитките си.kobo-aura-h2o-четец-на-книги

Четецът за електронни книги е със защита върху слотовете за карта памет и USB, които трябва да бъдат затворени, за да са предпазени.

Производителят гарантира, че устройството ще остане невредимо потопено във вода до 30 минути при 1 метър.

Електронната книга разполага с 6.8-инчов e-Ink Carta. За сравнение при Aura HD дисплеят е 6 инча с Pearl матрица. Резолюцията, която осигурява водоустойчивата версия е 1440х1080 пиксела (265 пиксела на инч). Осветлението е фронтално ComfortLight.

Формати – устройството поддържа 11 различни шрифта, сред които 4 на кирилица. Разчита ePub, mobi, TXT, XHTML, HTML, RTF и други.

Памет – четецът разполага с вградена 4 GB памет (3.3 GB на разположение на потребителя) и, както казахме по-горе има слот за карта памет до 32 GB.kobo-aura-h2o-електронна-книга

Опции – може да споделяте мнението си за определени книги, както и да ги аранжирате по свое усмотрение. Това е възможно чрез опцията ReadingLife. Четецът за книги разполага с уеб браузър, чрез който може да намирате любимите си книги бързо. Има още възможност за водене на бележки, поставяне на отметки, подчертаване на тест и споделяне.

Интересното е, че електронната книга има и игри (шах, судоку).

Вградените речници поддържат няколко езика – английски, немски, италиански, испански, холандски, японски и португалски.

Батерия – може да ползвате електронната книга до 2 месеца между две зареждания, при изключен Wi-Fi и осветление.

Физически параметри – водоустойчивият електронен четец е с размери 179х129х9.7 мм. и тегло 233 г, което го прави с 3 мм. по-дълъг, 2 мм. по-тънък и 7 г в повече в сравнение с Aura HD.

 

Ако търсите идеалният партньор за вашата почивка, то това е Kobo Aura H2O. Неизчерпаем избор от заглавия, удобен за носене, реалистично усещане, защита от прах (пясък) и вода. 

Ако сте притежател на друга марка електронен четец и искате да ползвате четеца си при по-особени условия, за тази цел ще ви е нужен противовлажен, прахоустойчив калъф какъвто можете да намерите в нашия online магазин.

Comment is closed.