Защо да избера електронен четец с подсветка на дисплея

 Вероятно сте много на ясно какво пречи на  нас, читателите в най-голяма степен да се насладим на любимите ни заглавия, ако някои от вас не се сещат то това е светлината. Тя е фактор, който е от голямо значение  при традиционните, хартиени книги, и винаги трябва да се съобразяваме с него. Но след като електронните четци на книги са напълно достъпни по нашите пазари, ние може да се възползваме напълно от удобствата им. Тези устройства ни позволяват да четем и колекционираме безброй четива и това само в една електронна книга. В темата ще разберем какви са електронните четци с подсветка на екрана и по специално ще разгледаме как B&N са се погрижили за своите читатели при нощно четене.

nook-simple-touch-glowlight-подсветка

На пазара може да откриете един чудесен представител на тези технологични книги представен от компанията Barnes & Noble това е NOOK Simple Touch™ with GlowLight™. Този модел може да ви достави голямо удоволствие и да ви накара да се чувствате по-добре четейки, със своите удобства. NOOK Simple Touch GlowLight е електронен четец с 6 инчов LCD осветен Touch Screen

а заради което няма да е нужно да закупуваме отделна лампичка за нощно четене.дисплей с резолюция 800×600. Батерията на този четец издържа до 1 месец ползван с Glowlight, което звучи добре, въпреки че има вградена светлин

Предимствата на устройствата с подсветка се изразяват в това че те са вградени и няма да бъде нужно да харчите за излишни аксесоари като лампички и батерии.

Светлината може да бъде регулирана, и така вечер може да щадите батерията на вашият четец като използвате минимум светлина, която е равномерна и не изморява окото.

Много по-удобно е да носиш всичко в едно, от колкото да трябва да се чудите всеки път дали не сте забравил да вземете допълнителната светлина за четене, нещо без което вашето вечерно четене може да се провали, нещо което всички толкова обичаме преди да заспим.

Закачащата допълнителна светлина за четци не е толкова практична и би могла да ни попречи да четем по всякакви удобни за нас позиции.

Четците с вградена светлина са удобни устройства от които може да извлечем много предимства пред тези които нямат такава. Модел като Nook Simple Touch е чудесен избор когато искате да осветите нощните четения без това да пречи на околните, както може да се случи при допълнителната светлина.

За феновете на този тип осветление това ще е дългоочакваното удовлетворение на тяхната прищявка. Със сигурност четците с подсветка ще допринесат за по-приятното ви четене.

Comment is closed.